Dierenarts Elke Asselberg

Ik ben Elke en ik woon in Baarle-Drongen. Al van jongs af aan heb ik een grote liefde voor dieren en daarom heb ik besloten diergeneeskunde te studeren. Na een opleiding van 6 jaar ben ik in 2024 afgestudeerd als dierenarts en sta ik klaar om u en uw dieren te helpen.


Voor sommigen ben ik al een bekend gezicht, aangezien ik tijdens mijn opleiding meerdere keren stage heb gelopen in deze praktijk. In deze periodes heb ik waardevolle ervaring opgedaan. Na een succesvolle afstudeerstage kon ik hier meteen aan de slag. Ik kijk ernaar uit om u en uw geliefde huisdieren te ontmoeten.


Omdat ik aan het begin van mijn carrière sta, ligt mijn focus op eerstelijnszorg. In de toekomst wil ik mij zeker verder bijscholen in bepaalde takken van de diergeneeskunde.
Naast het werk breng ik graag mijn vrije tijd door met vrienden en familie. Verder spendeer ik ook veel tijd met mijn huisdieren, mijn geliefde katjes. Door mijn persoonlijke ervaring met mijn huisdieren begrijp ik hoe belangrijk uw huisdieren voor u zijn. Ik behandel ze daarom met dezelfde zorg en toewijding als mijn eigen dieren.