Dierenarts Verstuyft Bart

Tijdens mijn zorgeloze jeugd op de “boerenbuiten” in Drongen – Baarle, werd snel duidelijk dat ik later “dierendokter” wilde worden. Na een toffe studententijd, studeerde ik in 2006 af als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Merelbeke (Gent). Gedurende 9 jaar verrijkte ik mijn kennis bij verschillende dierenartsen elk met hun eigen specialisaties in diverse takken van de dierengeneeskunde. De laatste zeven jaar was ik vast verbonden aan de vooraanstaande dierenartsenpraktijken: “Animalis” te Zottegem en “De Grens – Grootveld” te Wondelgem waar ik mij verder specialiseerde in onder andere inwendige ziekten, dermatologie en tandheelkunde.

Na deze immense verrijking, werd het tijd om mijn droom te verwezenlijken, een eigen dierenartsenpraktijk in mijn eigen vertrouwde geboortestreek, Drongen – Baarle.

Naast het werk vond ik mijn passie in het voetbal. Zo was ik gedurende 13 jaar actief lid van de eerste ploeg van KVE Drongen. Nu spendeer ik mijn vrije tijd voornamelijk aan mijn gezin, mijn lieftallige echtgenote Delfien en onze 2 schatten van kinderen, Aurélie en Maïté.